ZJqaJVUc0dw

 

Кардинальні зміни в суспільстві привели до відновлень майже всіх сфер життя нашої держави. У кожному місті України були створені органи самоврядування. Ці нововведення торкнулись і Прилук. Із березня цього року почала діяти Молодіжна рада, яку очолила колишня студентка нашого коледжу, а зараз вихователька дитячої установи № 28 Кузьменко Марія.

 Радою було створено вісім комітетів, один із яких, комітет культури, мистецтва та туризму, почала координувати заступник голови профспілкової організації студентів Коледжу Балицька Ганна. До складу цієї молодіжної громадської ланки ввійшли студенти різних закладів і організацій міста Прилук.

 Першою справою комітету була участь у акції «Зробимо Україну чистою», яка проходила 12 квітня у 800 населених пунктів нашої країни. Пунктом «очищення» члени комітету обрали прилуцький парк у військовому містечку, який славиться не тільки чималою територією, а й непрохідними стежками через купи сміття. Протягом дня дівчата з хлопцями працювали плідно й старанно, а відчуття ініціативної праці налаштовувало їх на веселий і натхненний настрій. Встигли все: і вигребти сміття в парку, і на мітлах політати!

 Наступною справою за ініціативи нашої «невгамовної» Балицької Ганни стала організація майстер-класу з розпису писанок різними техніками, до якої вона залучила майже весь профспілковий комітет студентів нашого коледжу. Уже третій день від полудня до вечора за широким столом, заставленим різнокольоровими фарбами й картинками з великодніми орнаментами, «кипить» робота над створенням писанок. Малюкам настільки подобається спільна з студентами творчість, що вони іноді відчувають себе справжніми майстрами писанкового мистецтва! Ці великодні шедеври скоро прикрасять арку центральної алеї нашого міста, і всі жителі Прилук зможуть милуватися ними.

Сподіваємося, що лідерські й організаторські здібності Балицької Ганни, сформовані завдяки профспілковій роботі в нашому коледжі, допоможуть їй досягти успіху й у лавах Молодіжної ради нашого міста. Бажаємо їй нових майбутніх перемог у створенні не тільки «чистого обличчя» Прилук, а і відродженні його духовності!

 

Олена Лисенко

 голова первинної профспілкової організації студентів

Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я. Франка

 

 60899082

 

rQGF9qV1uU8

 

5aDIFCNQBN8

 

7wyjrH9Wmn4

 

Q9jIg9klRGI