132

 

    Весна, прекрасна пора року, коли природа оживає від зимового забуття і все навколо наповнюється її красою і пишністю. Саме в цей час працівники, які взяли на себе відповідальність за збереження життя і здоров’я працюючих – державні, технічні та громадські інспектори праці, спеціалісти служб охорони праці, страхові експерти фонду соціального страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, представники з охорони праці профспілкових організацій всіх рівнів відзначають Всесвітній день охорони праці та День охорони праці в Україні.

     У цьому році організаційним комітетом, до складу якого увійшли голова обласної ради профспілок – Євдокимова Тетяна Олександрівна, в.о. начальника територіального управління Держгірпромнагляду у Сумській області Мазник В’ячеслав Володимирович, генеральний директор обласної організації роботодавців «Сумський регіон» Кононенко Володимир Якович, представники органів місцевого самоврядування та найбільших підприємств Сумщини, розроблений План заходів з підготовки та проведення в області заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні в рамках Всесвітнього дня охорони праці.

     В рамках виконання заходів обласною радою профспілок підведені підсумки щорічного обласного конкурсу «Кращий громадський інспектор праці». На розгляд комісії з підведення підсумків конкурсу матеріали подали 7 профспілкових організацій підприємств і установ. Розглянувши матеріали, надані комісією з підведення підсумків конкурсу, президія Сумської обласної ради профспілок спільно з територіальним управлінням Держгірпромнагляду у Сумській області та управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Сумській області вирішили:

Визнати переможцем щорічного обласного конкурсу «Кращий громадський інспектор з охорони праці» і присудити:

1 місце з врученням Диплому І – го ступеня обласної ради професійних спілок, територіального управління Держгірпромнагляду у Сумській області і управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Сумській області:

Кольченку Юрію Володимировичу – старшому громадському інспектору з охорони праці вапняного цеху ПАТ «Сумихімпром»;

Сухоребрій Тетяні Андріївні – громадському інспектору з охорони праці, голову профспілкового комітету цеху № 14 ПАТ «СНВО ім. М.В. Фрунзе».

2 місце з врученням Диплому ІІ – го ступеня обласної ради професійних спілок, територіального управління Держгірпромнагляду у Сумській області і управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Сумській області:

Ковальову В’ячеславу Олександровичу – старшому громадському інспектору з охорони праці цеху сірчаної кислоти СКЦ – 5;

Марюхі Анатолію Олександровичу – громадському інспектору з охорони праці ТОВ «Будівельна виробничо – комерційна компанія «Федорченко».

3 місце з врученням Диплому ІІІ – го ступеня обласної ради професійних спілок, територіального управління Держгірпромнагляду у Сумській області і управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Сумській області:

Кахерській Тетяні Олексіївні – громадському інспектору з охорони праці КП «Міськводоканал» Сумської міської ради;

Мартищенко Олені Савівні – громадському інспектору з охорони праці кардіоревматалогічного відділення комунального закладу Сумської обласної ради «Сумська обласна клінічна лікарня».

Тож вітаємо переможців і бажаємо подальшої безаварійної роботи!

 

Сумська обласна рада профспілок

http://sprof.sumy.ua/index.php/novyny/54-vyznacheno-krashchykh-hromadskykh-inspektoriv