Волынь

 

Федерація профспілок області провела урочисті збори представників трудових колективів та профактиву Волині з нагоди Першотравня – Дня міжнародної солідарності трудящих та Всесвітнього дня охорони праці.

На зборах були присутні члени ради Федерації профспілок області, голови членських організацій ФПО, керівництво та працівники теруправління Держгірпромнагляду у Волинській області, дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві, представники влади та обласного об’єднання організацій роботодавців, ветерани профспілкового руху та служби охорони праці, представники громадських організацій, місцевого автомайдану і самооборони , засобів масової інформації.

Перед початком засідання представники духовенства провели молебень у пам» ять по загиблих на виробництві. У виступах в.о. голови Федерації профспілок області Василя Грановського,заступника начальника управління Держгірпромнагляду у Волинській області Віталія Кондратюка , Анастаса Сохацького – вик. директора обласного об’єднання організацій роботодавців , Григорія Стахіва – начальника обласного управління ВД ФСС від нещасних випадків на виробництві зроблено аналіз стану охорони праці та техніки безпеки на підприємствах області, заходів проведених до Всесвітнього Дня охорони праці. Основна мета, яку вбачав кожен з виступаючих - створення безпечних і нешкідливих умов праці на підприємствах з метою збереження життя і здоров’я найманих працівників, членів профспілок.

За активну участь у здійсненні заходів щодо підвищення рівня безпеки праці та з нагоди Всесвітнього дня охорони праці і у честь Дня міжнародної солідарності трудящих більше 70 кращих профспілкових активістів, спеціалістів з охорони праці нагороджені почесними грамотами ФПО та її членських організацій , теруправління Держгірпромнагляду у Волинській області, виконавчої Дирекції ФСС від нещасних випадків на виробництві .

 

В.Лупашко

зав. відділом соціально-економічного захисту,організаційної

та правової роботи апарату ФПО

 

Волынь1