P1060790

 

Заміський стаціонарний оздоровчий заклад «Барвінок», який знаходиться на балансі Закарпатської обласної організації профспілки працівників житлово – комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення (голова Іван Зелінський) – один із кращих у нашому краї. За підсумками роботи в минулому році у номінації «Кращий заклад оздоровлення та відпочинку» його нагороджено пам’ятним кубком Федерації профспілок України. Цю відзнаку ФПУ вручив голова Закарпатської облпрофради Іван Король.

            Нині в дитячому  закладі «Барвінок» (начальник Ольга Барзак) проходить активна підготовка до літнього оздоровчого сезону. Як інформував голова обласної галузевої профспілки Іван Зелінський на засіданні президії обкому профспілки працівників житлово – комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення до проведення цієї  роботи передбачено залучити  житлово - комунальні підприємства області. Оздоровниця виграла тендер на оздоровлення закарпатських дітей у виконавчій дирекції обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності (директор Ігор Сегляник). Цього літа тут протягом 21 дня у зміну буде оздоровлено 360 закарпатських дітей з 90- відсотковою оплатою вартості путівки за кошти соцстраху та 10 - відсотковою – батьками. Крім того, як і в попередні роки,  за кошти меценатів з Німеччини у «Барвінку» буде оздоровлено 40 дітей з багатодітних, неповних, малозабезпечених сімей та дітей - сиріт з Перечинського району.

         Профспілковий лідер галузі Іван Зелінський переконаний, що цьогорічне оздоровлення дітей у «Барвінку» буде проведено якнайкраще.   

 

         На фото:

          - Іван Зелінський (в центрі) обговорює проблеми оздоровлення дітей з профспілковим активом галузі;

         - голова Закарпатської облпрофради Іван Король (ліворуч) вручає голові обласної галузевої профспілки Івану Зелінському нагороду Федерації профспілок України за оздоровлення дітей.               

 

Фото автора

 

Сергій Баранчиков,

завідуючий відділом

 організаційно-гуманітарної роботи

Закарпатської облпрофради

 

P1070064