3 червня п.р. відбулося засідання Президії ЦК Профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України.

 

   Під час засідання членами Президії розглянуто декілька важливих питань. Одним з основних серед них було питання про проект Стратегії дій галузевої Профспілки, виходячи з реалій сьогодення, з метою посилення мотивації членства в Профспілці. З означеного питання виступив голова ЦК Профспілки О.І.Романюк.

                       DSCN3581    

Проблеми чіткого визначення положень Стратегії дій Профспілки та строків її реалізації, посилення мотивації членства досить активно обговорювалось членами Президії.

             DSCN3574            DSCN3577       

За результатом розгляду цього питання прийнято постанову «Про першочергові завдання галузевої Профспілки щодо посилення мотивації профчленства, виходячи з реалій сьогодення, та напрацювання проекту Стратегії дій Профспілки на перспективу».

На засіданні Президії було заслуховано голову Об’єднаної профспілкової організації підприємства ПАТ «АК»Київводоканал». В.І.Азманова, який розповів про практику роботи Об’єднання первинних профспілкових організації підприємства щодо забезпечення мотивації профспілкового членства. Цей досвід прийнято схвально.

 

 

DSCN3572A

Крім того, на засіданні Президії заслухані питання: «Про підсумки виконання галузевих, територіальних угод та колективних договорів за 2013 рік та організацію виконання взятих зобов’язань у 2014 році» та «Про готовність оздоровчих закладів до прийому трудящих та членів їх сімей влітку 2014 року» (доповідач - т.в.о. заст. голови ЦК Профспілки А.А. Кулеша), а також «Про   План основних заходів ЦК Профспілки на II -е півріччя 2014 року», «Про проведення огляду конкурсу на кращу профспілкову організацію щодо роботи з молоддю (доповідач - зав. сектором організаційної роботи ЦК Профспілки О.О.Довга). Прийнято відповідні постанови.

З інформацією про роботу Полтавської обласної організації Профспілки щодо виконання статутних вимог з фінансових питань виступила головний бухгалтер ЦК Профспілки Савлюк А.О. та голова обкому Профспілки Латиш П.М.

         На засіданні голова ЦК Профспілки О.І.Романюк поінформував присутніх про участь у Конгресі Європейської федерації профспілок громадського обслуговування (20-23 травня 2014 р. м. Тулуза, Франція), про ситуацію з відродженням Будинку Профспілок у м. Києві, а також довів до відома інформацію про підготовку до зустрічі з прем’єр-міністром України А.П. Яценюком та про реакцію Мінрегіону на звернення учасників IV пленуму ЦК Профспілки.

           Зав. сектором організаційної роботи ЦК Профспілки Довга О.О. поінформувала про рішення Профспілки Кримської республіканської організації Профспілки та Севастопольської міської організації Профспілки щодо виходу із Профспілки України (відповідно до надісланих цими організаціями протоколів).

На засіданні було обговорено ситуацію, яка склалася у результаті анексії Криму із санаторієм-профілакторієм ім. О.П.Катеринчука в Учкуївці, де є частка власності Профспілки, та санаторієм «Ай-Петрі».

            Голова ЦК Профспілки О.І.Романюк також поінформував про участь у засіданні Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, на якому прийняті рішення щодо фінансування дитячого оздоровчого сезону 2014 року.

 

Профспілка працівників житлово-комунального господарства,

місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України

 

http://www.zhkgprof.com.ua/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=1&Itemid=28