P5160417

 

Запорізька обласна рада профспілок провела семінар для профспілкового активу Василівського району Запорізької області, в якому взяли участь 142 профактивіста.

Відкрив семінар заступник голови Василівської райдержадміністрації Василь Зайцев, він підкреслив важливу роль таких зустрічей і висловив сподівання, що вони носитимуть і надалі регулярний характер. У семінарі також взяв участь Володимир Самойленко - в.о. начальника управління агропромислового розвитку Василівської райдержадміністрації.

Проблеми соціально-економічного захисту трудящих доповідала Тамара Белескова – завідувач відділу з питань соціально-економічного захисту інтересів трудящих Запорізької облпрофради.

Про основні повноваження, права і напрямки роботи профспілок з охорони праці, а також атестацію робочих місць розповів головний технічний інспектор праці обласної ради профспілок Микола Чос.

Актуальні питання трудового законодавства висвітлила Лілія Петрашина - юрист-консульт Запорізької обласної організації профспілки працівників освіти і науки, вона дала вичерпні відповіді на питання профактивістів під час семінару та при обговоренні низки питань після нього.

Семінар відбувся завдяки активної участі бухгалтера райкому профспілки працівників агропромислового комплексу Валентини Науменко.

   

 

Запорізька облпрофрада

 

P5160410

 

P5160420