1949

 

Рівненська обласна державна адміністрація оголосила збір коштів на закупівлю бронежилетів військовим, які служать в районах бойових дій на Сході України. ОДА співпрацюватиме з Благодійним фондом "Скарбниці Надії", на рахунок якого усі бажаючі можуть переказати кошти.

— Ми долучаємося до збору коштів на закупівлю засобів індивідуального захисту для наших військовослужбовців, які перебувають чи перебуватимуть на сході України. Ця тема для нашого Фонду болюча, оскільки саме ці хлопці здають кров для онкохворих дітей, якими ми опікуємося. І ще жодного разу військові нам у цьому не відмовили. Тому тепер наша черга допомогти їм зберегти життя, спорядивши їх бронежилетами, — зауважила заступник голови правління БФ "Скарбниця Надії" Мар'яна Рева.

— Коли на рахунку буде достатня сума коштів, ми разом з Фондом закупимо бронежилети. Консультацію щодо закупівлі тих чи інших моделей цих індивідуальних захисних засобів облдержадміністрації надаватиме Оперативне командування "Північ", до якого ми звернулися з відповідним листом. Ми будемо вручати ці бронежилети адресно військовим на Рівненському полігоні, — повідомив голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок.

Реквізити для надання допомоги на закупівлю бронежилетів:

Благодійний фонд "Скарбниці Надії", код ЄДРПОУ 37685693, р/р 26007336789202, АТ "УкрСиббанк", МФО 351005, призначення платежу: Добровільна пожертва для надання допомоги Збройним силам України.

Контактна особа: Мар'яна Рева — (098) 45-26-916.

Звіт про стан рахунку та надходження коштів буде оприлюднено на офіційному сайті Рівненської ОДА www.rv.gov.ua та на сайті фонду www.poryatunok.at.ua, аби усі бажаючі могли ознайомитися.

 

Федерація профспілок області на закупівлю бронежилетів для українських військових, які проходять підготовку на Рівненському полігоні, через БФ «Скарбниця надії» адресно перерахувала 45 тис. 489 грн. Це кошти, зібрані профспілчанами для допомоги Українській армії. Нагадаємо про те, що решта, з зібраних за останні місяці коштів від профспілчан області, а це понад 150 тис. грн., вже пішла на потреби наших армійців.

 

Профінформцентр ФПО