2014-06-01 14.59.10

Голова Закарпатської обласної організації профспілки працівників житлово – комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Іван Зелінський активно займається спортом, й зокрема, волейболом, є головою Ужгородської міської федерації дитячого волейболу. З його безпосередньою участю організовуються різні змагання з цього виду спорту.

Протягом 10 років традиційно наприкінці травня – на початку червня в Ужгороді проводиться турнір з волейболу серед чоловічих команд «В пам’яті друзів». Його започатковано з метою вшанування пам’яті тих людей, які свого часу доклали багато зусиль, щоб волейбол у місті над Ужем розвивався і процвітав. На жаль, усі вони передчасно пішли із життя. Але їх друзі, які їх пам’ятають, приймають участь у волейбольному турнірі на їх честь, залучаючи до спорту молоде покоління.

У цьогорічному турнірі, який проходив на Ужгородському стадіоні «Авангард», взяли участь 8 команд. У їх складах виступали гравці без обмеження віку. У підсумку переможцем турніру стала команда «Профспілка» обкому профспілки працівників ЖКГ (капітан Іван Зелінський). На другому місці – команда «Каперол», на третьому – «Освіта». Переможці турніру «В пам’яті друзів» нагороджені кубком, медалями та грамотами.

На фото:

- переможниця турніру – команда «Профспілка» (ліворуч в нижньому ряді – капітан команди Іван Зелінський)

Сергій Баранчиков

завідувач відділу