DSC09235

Голова первинної організації Профспілки авіабудівників України на державному підприємстві «Машинобудівна фірма «Артем» Наталія Лєскова:

  • - Незважаючи на критично складну політичну ситуацію, яка вже півроку триває в нашій країні, питання необхідності відновлення Будинку Профспілок в м. Києві, після повного знищення пожежею під час сутичок в лютому 2014 року не повинно зникати з обговорення.

Федерація професійних спілок України – власник Будинку Профспілок – є найбільшою громадською організаціє в державі, що об’єднує близько 10 млн. членів профспілок – представників трудових колективів різних галузей України.

Будинок Профспілок - це найголовніше місце для захисту, спілкування, допомоги, консультації, навчання та багато іншого, за чим може звернутися до фахівців кожен працюючий, студент, пенсіонер, безробітний… Адже в тяжку хвилину людині просто немає більше куди звернутися.

Цей красивий «будинок з годинником» в серці столиці нашої країни і загоював найсердечніші і болючі проблеми кожного члена профспілки – це символ захисту людини праці.

І не тільки проблемами і скаргами жив Будинок Профспілок, але і скільки світлих і радісних подій пам’ятають його стіни у хвилини святкувань державних та міжнародних свят, всеукраїнських конкурсів, концертів, нагороджень, тощо…

Тому необхідно докласти всіх зусиль, підключити всі можливі варіанти допомоги, згуртуватися в єдиному бажанні і відбудувати вщент зруйнований історичний, могутній, відомий і такий необхідний Будинок Професійних спілок.

Записав Олександр Палій,

Газета «Авіабудівник України»