2010

 

   Прес-центр Атомпрофспілки України повідомляє про проведення акції протесту працівниками підприємств м. Дніпродзержинськ, які задіяні у створенні ядерно-паливного циклу в Україні, - Державного підприємства «Смоли» та Державного науково-виробничого підприємства «Цирконій».

   Державне підприємство «Смоли» має затримку із виплати заробітної плати 3 місяці та перманентно знаходиться у стані вимушеного простою.

   На ДНВП «Цирконій» протягом 10 місяців не виплачується заробітна плата. Через несплату підприємством єдиного соціального внеску страховий пенсійний стаж працівникам не зараховується з липня 2012 року.

   Новопризначений Міністерством енергетики та вугільної промисловості України керівник підприємства замість відновлення виробничої діяльності проводить дії, спрямовані на консервацію (ліквідацію) єдиного в Україні цирконієвого виробництва та звільнення працівників.

   Численні звернення Атомпрофспілки та працівників підприємств до найрізноманітніших органів виконавчої та законодавчої влади результатів не дають.

   Вичерпавши усі можливості вирішення зазначених проблем на місцевому рівні, Атомпрофспілка прийняла рішення про пікетування будівлі профільного Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

   Акція протесту відбудеться 13.06.2014 року з 08-00 до 12-00 год.

   Місце проведення — м. Київ, вул. Хрещатик, 30, вхід до Міненерговугілля.

 

ІАЦ

за матеріалами

http://www.atomprofspilka.info/news/l1006201478