В практику роботи Закарпатської обласної ради профспілок (голова Іван Король) увійшло проведення Днів облпрофради в містах і районах нашого краю. Нещодавно його було проведено в гірському Тячівському районі.

В районному будинку культури відбулася зустріч керівників облпрофради та галузевих профспілок з профспілковим активом бюджетних галузей, на якій розглянуто питання соціального партнерства, оздоровлення працюючих та членів їх сімей. Перед профспілковими активістами виступили заступник голови Закарпатської облпрофради Василь Захарець та директор виконавчої дирекції обласного відділення фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Ігор Сегляник. В центрі зайнятості селища Дубове проведено засідання круглого столу з питань зайнятості населення в гірській місцевості, соціального захисту малозабезпечених категорій населення.

В селі Лопухово профспілкові працівники області відвідали новостворений музей   нашого славного земляка – Героя Соціалістичної праці, переможця міжнародних змагань лісорубів у 1967 році в м. Монреалі (Канада) Івана Чуси. З матеріалами та експонатами музею гостей ознайомив син героя-лісоруба Іван, а спогадами про співпрацю з ним – його колишні колеги по роботі Володимир Ільков та Михайло Шрюба. Профспілковці області вшанували пам’ять героя - члена колишнього ВЦРПС.

Під час перебування в селищі Усть – Чорна директор виконавчої дирекції обласного відділення фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Ігор Сегляник, заступник голови Закарпатської облпрофради Василь Захарець, голови обласних галузевих профспілок вивчали можливості використання для оздоровлення працюючих та дітей нашої області місцевих оздоровчих закладів з цілющими природними факторами.

 

На фото:

 

P1070145

- учасники Дня облпрофради в Тячівському районі.

 

P1070150

- заступник голови Закарпатської облпрофради Василь Захарець (праворуч) та голова обкому профспілки працівників лісових галузей Володимир Ільков вшановують пам'ять героя-лісоруба Івана Чуси.

 

P1070157

- з експонатами музею гостей знайомить син героя Іван.

 

P1070163

- під час відвідання музею.

 

 

Фото автора

Сергій Баранчиков

завідувач відділу

організаційно – гуманітарної роботи

Закарпатської обласної ради профспілок