23.06.141

 

23 червня п.р. Миколаївська обласна рада профспілок, в рамках постійно-діючого семінару для профспілкового активу області, організувала та провела семінар-практикум «Трудова школа». На семінар були запрошені голови обласних, районних галузевих та первинних профспілкових організацій, профспілковий актив області. Всього близько 100 чоловік.

На семінарі зі своєю авторською програмою виступив Голова наглядової ради Українського інституту соціального партнерства Юрій Буздуган (м.Київ). Він презентував присутнім на семінарі теми Трудової школи І ступеню: «Трудівники та глобальні цілі України», «Трудівники та геополітика України».

Слухачі отримали важливу і корисну інформацію з питань стану економіки країни, напрямків  та перспектив її розвитку, місця профспілок в сучасних суспільно-економічних  процесах. Присутніх також  зацікавила перспектива організації трудової школи, що дасть можливість активним членам профспілок, отримавши необхідні знання з різних напрямів  профспілкової діяльності, працювати в ролі профспілкових агітаторів та переговорників. Семінар пройшов в інтерактивній формі, на високому організаційному рівні, цікаво і результативно.

Миколаївська обласна рада профспілок висловлює щиру подяку Юрію Олексійовичу Буздугану за високий професійний рівень проведення семінару-практикуму.

 

Інформаційно-аналітичний відділ Миколаївської облпрофради

 

23.06.142

 

23.06.143

 

 

Трудова школа Буздугана 23.06.14 031

 

 

23.06.144