ЗАК

У проведенні цьогорічного оздоровлення дітей профспілкові організації нашого краю (голова облпрофради Іван Король) активно співпрацюють з виконавчою дирекцією обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності (директор Ігор Сегляник).

З повним навантаженням працюють стаціонарні дитячі оздоровчі заклади «Вогник» в с. Оноківці Ужгородського району обкому профспілки працівників державних установ (голова Марія Петечук), «Барвінок» в м. Перечин обкому профспілки працівників житлово – комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення (голова Іван Зелінський), цілий ряд інших. Гарно організовано роботу єдиної на Україні школи – табору «Гармонія» для творчо обдарованих дітей у селищі Чинадієво Мукачівського району, організаторами якої є управління культури облдержадміністрації (начальник Юрій Глеба) та галузевий обком профспілки (Наталія Товтин). Цікаво проходить оздоровлення дітей і у центральному таборі туристського активу державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді в с. Осій Іршавського району (начальник Іван Матіко), який за підсумками минулорічного оздоровлення дітей нагороджений відзнакою Федерації профспілок України у номінації «За інноваційні підходи в оздоровчо – виховному процесі».

За словами директора виконавчої дирекції обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Ігоря Сегляника, цього літа в 16-ти дитячих оздоровчих закладах, які повністю або частково фінансуються за кошти соцстраху, станом на 3 липня оздоровлено близько 3,3 тис. дітей, на ці цілі вже виділено 7,3 млн. грн. Це майже на 60 відсотків більше, ніж за весь оздоровчий сезон 2013 року.

Сергій Баранчиков,

завідуючий відділом організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради

На фото: разом з дітьми в оздоровчому таборі «Барвінок» організатори оздоровлення дітей (зліва направо) директор виконавчої дирекції обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Ігор Сегляник, заступник голови облпрофради Василь Захарець, голова обкому профспілки працівників житлово – комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Іван Зелінський, колишній голова обласної галузевої профспілки Павло Орос

Фото автора