Баран

 

З ініціативи голови Закарпатської обласної організації профспілки працівників лісових галузей Володимира Ількова поглиблюється співпраця з іншими громадськими об’єднаннями Закарпаття у вирішенні соціально – економічних питань.

Зокрема, відбулася зустріч керівника галузевої профспілки з головою Громадської організація «Надія» в Тячівському районі Михайлом Токарем. Це об’єднання у рамках транскордонного співробітництва України, Румунії, Угорщини та Словаччини реалізує чотири транскордонні проекти соціально – культурного напрямку, молодіжної політики, розвитку міжнародного туризму. У ході зустрічі вирішено укласти договір співпраці між двома громадськими організаціями, який передбачає участь профспілки працівників лісових галузей у реалізації транскордонних проектів.

До речі, голова Громадської організація «Надія» Михайло Токар – відома в нашому краю людина. До Дня Конституції України він нагороджений Почесною грамотою та цінним подарунком Закарпатської облдержадміністрації за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток незалежної, демократичної держави.

 

Сергій Баранчиков,

завідуючий відділом організаційно-гуманітарної роботи

Закарпатської облпрофради

На фото: голова обласної організації профспілки працівників лісових галузей Володимир Ільков (праворуч) та голова Громадської організація «Надія» Михайло Токар обговорюють проект двосторонньої співпраці.

Фото автора