P1080351

Закарпатська обласна рада ФСТ «Спартак» (в.о. голови Микола Щадей) до Дня фізкультури і спорту організувала турнір з міні – футболу на «Кубок «Спартака» серед команд колективів фізкультури профспілок різних галузей. Його проведено в Ужгородському спорткомплексі «Юність» за підтримки обласного відділення НОК України (голова Іван Риляк) та обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (директор Оксана Мошкола).

Переможцями турніру стали футболісти Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги (головний лікар Фома Білинець, голова профкому Іван Липчей). Вихованці відомого в області тренера з багаторічним стажем Василя Цірика – неодноразові переможці і призери різних змагань з футболу ще раз підтвердили свій високий клас. На наступних місцях – команди комунальників та журналістів.

Красень - кубок за перемогу у турнірі в.о. голови обласної ради ФСТ «Спартак» Микола Щадей вручив тренеру команди територіального центру екстреної медичної допомоги Василю Цірику, а призери турніру нагороджені дипломами організаторів.

На фото:

- в.о. голови обласної ради ФСТ «Спартак» Микола Щадей (ліворуч) вручає кубок тренеру команди територіального центру екстреної медичної допомоги Василю Цірику.

- команда медиків – переможниця турніру.

Фото автора

Сергій Баранчиков,