P1080343

Адміністрація ДП «Закарпатське вертолітне виробниче об’єднання» (директор Іван Дзябко) спільно з профспілковим комітетом підприємства (голова Василь Мадар) у важкий період фінансово – економічної кризи шукають шляхи виходу з неї, намагаються вирішувати питання соціально – економічного захисту працюючих.

На підприємстві, яке розташоване в гірській глибинці Закарпаття – віддаленому селищі Дубове Тячівського району - силами фахівців завершується підготовча робота для серійного виробництва антенної техніки та прив’язних систем, запчастин до літаку АН-32. Підприємство готове виконати всі замовлення Концерну «Укроборонпром» щодо дрібновузлової збірки деталей для потрібного виробництва різних видів продукції згідно потреб військово-промислового комплексу.

Інша проблема, яка хвилює керівництво та профком ДП «Закарпатське вертолітне виробниче об’єднання» - погашення існуючої заборгованості з виплати заробітної плати. З даного питання вони звернулися до керівників Концерну «Укроборонпром» і сподіваються на чимскоріше його вирішення.

На фото:

- директор ДП «Закарпатське вертолітне виробниче об’єднання» Іван Дзябко (праворуч) та голова профкому Василь Мадар обговорюють перспективи розвитку підприємства

Фото автора

Сергій Баранчиков,