imagii

 

Об’єднаний профком «Карпатнафтохім - Лукор» підбив підсумки проведеної літньої оздоровчої компанії дітей та обговорив загалом стан соціальної роботи в колективі.

Як зауважив голова об’єднаного профкому підприємства О. Д. Кушлик, оздоровлено 244 дитини (переважно діти перебували у відпочинковому комплексі «Перлина Карпат» у с. Витвиця Долинського району); троє дітей пройшли лікування та оздоровлення у санаторіях матері і дитини. Затрачено 717 тис. грн., з яких - 194 тис.грн – кошти соцстраху, 96 тис. – батьківська плата, решта – кошти підприємства. На санаторно-курортне лікування 60-и працівників витрачено майже 340 тис. грн.

Свою лепту в оздоровчій кампанії дітей-спортсменів вніс фізкультурно - спортивний клуб «Нафтохімік» профкому. Як повідомив директор клубу Василь Худин, додатково оздоровлено 15 учнів, які займаються настільним тенісом. Діти два тижні перебували на спортивно-оздоровчій базі «Меркурій» у с. Вістова Калуського району. На їх відпочинок та оздоровлення витрачено 30 тис грн..

При тому, що ТОВ «Карпатнафтохім» два роки перебуває у простої, лідери спілчан зазначають, що завдяки активній позиції профкому та добрій співпраці з адміністрацією підприємства, загалом виконуються всі пункти колективного договору, які спрямовані на соціальний захист людей праці. Так, виділяється матеріальна допомога працівникам, які знаходяться на лікуванні. Одноразову допомогу отримують працівники при народженні дитини, як також виділяється одноразова матеріальна допомога при похованні працівника чи когось з родичів. Пенсіонери та сім’ї, які мають дітей-інвалідів, віком до 18 років, раз в рік як допомогу отримують три мінімальні заробітні плати.

Не припинило підприємство навчання кількох студентів, з якими було укладено договори ще до зупинки виробництва.

Тривалий період під шефською опікою профкому перебувають міські гімназія та технікум. Не припинило її підприємство і у непростий для підприємства час. Особливою приємністю для колективу є сприяння талановитій молодій співачці Соломії Жекало, яка виборола титул «Золотий голос країни» та успішно представляє Україну на міжнародних конкурсах.

Ці позитивні напрацювання радують людей, додають оптимізму в житті та роботі.

 

Інформаційно-аналітичний відділ 

Ради профспілок Івано-Франківської області