1 IMG 8056

 

5 жовтня 2014 року в Навчально-методичному центрі профспілок успішно закінчився черговий семінар-тренінг Профспілки працівників радіоелектронної промисловості Білорусі «Соціальні медіа в роботі профспілки». Це вже третій в цьому році захід даної профспілки в рамках Школи профспілкового блогера. Усі тематики авторського курсу викладають тренери Чернігівського НМЦ профспілок.

 

Що ж було цікавого і корисного в цей раз? Для більш предметної роботи семінар розпочався з аналізу існуючих медіаресурсів профспілки РЕП в інтернеті. На цьому тренінгу вперше були порушені питання пошукової оптимізації сайту і технологій просування в соціальних мережах (SMM).

 

IMG 8065

 

Також учасники знайшли відповіді на наступні питання: “Які нові жанри журналістики пропонують нам нові медіа” і “Що робити, щоб ваші матеріали коментували?”. Тренінг був насичений практичними завданнями. Профспілкові працівники відпрацьовували навички написання “клікабельних” (привабливих для читача) текстів, практикувалися реагувати на провокативні повідомлення в ЗМІ, аналізували інтернет-ресурси з точки зору дизайну та наповнення.

 

РЕПівців підкреслили, що знання, отримані на семінарі допоможуть їм активізувати свою діяльність в інформаційній сфері, а головне — бути більш доступними і зрозумілими членам Профспілки.

 

1 IMG 8066

 

Віталій Копиш, 

Чернігівський НМЦ профспілок

 

1 IMG 8083

 

1 IMG 8096

 

 

IMG 8118