IMG 0173

 

Миколаївська обласна організація профспілки торгівлі у тісній співпраці з фізкультурно-спортивним товариством «Спартак» дбає про здоровий спосіб життя, згуртованість та взаєморозуміння своїх спілчан.

06 жовтня 2014 року відбулася ІІІ Спартакіада профспілкового активу, в якій взяли участь члени президії та профгрупорги первинних організацій.

Примітно, що з кожним роком спартакіада профспілкового активу набуває масовості. До програми входили такі види спорту, як дартс, доміно, шашки. В усіх без винятку змаганнях взяли участь 24 профспілкових активісти, ентузіасти спортивно-масової роботи в трудових колективах.

Найактивнішими сьогодні були – ПрАТ «Спортек», ПрАТ «Фрост», галузева база відпочинку «Южанка», ТОВ «Миколаївтекстильторг», ТОВ «Лакомка», комунальне виробниче підприємство з організації харчування в навчальних закладах, профспілкові активісти – підприємці та команда ветеранів.

В результаті напруженої боротьби учасники змагань продемонстрували справжню жагу до перемоги та високу майстерність. Особливо захоплюючими були змагання з дартсу.

За традицією призери спартакіади були нагороджені медалями та дипломами, цінними подарунками.

Цьогоріч це вже п’яті спортивні змагання, але не останні. Команда обласної профспілки ще планує взяти участь у ХІ міжгалузевій спартакіаді серед збірних команд обласних комітетів, що входять до ФСТ «Спартак» та в день Святого Миколая серед колективів галузі провести спортивні змагання «Тато, мамо, я – спортивна сім’я».

 

 

В.С. Полеха,

Голова Миколаївської обласної організації

профспілки працівників торгівлі

 

IMG 0174

 

IMG 0182