2013 077 008

Актуальні питання захисту соціальних, економічних і громадських прав та інтересів людини праці повинен вирішувати Трудовий кодекс. На цьому наголошували учасники засідання Робочої комісії з супроводження проекту Трудового кодексу України, яке відбулося 10 квітня у Будинку профспілок. Її створено розпорядженням Голови Федерації профспілок України на виконання постанові Президії ФПУ від 28.03.2013 року.

У заході взяли участь та виступили голова Робочої комісії, заступник Голови ФПУ С.Я.Українець, заступники Голови ФПУ Г.В.Осовий, С.М.Кондрюк, керівники ряду департаментів Федерації профспілок України, її членських організацій, інші члени Робочої групи.

Під час жвавої та конструктивної дискусії було обговорено пропозиції профспілок до окремих статей проекту Трудового кодексу, який був розроблено постійним представником ФПУ у Верховної Раді України, народним депутатом України О.М.Стояном та іншими народними депутатами.

Інформаційно-аналітичний центр ФПУ

2013 077 007