5c24fd3282201781608291

 

Федерацію профспілок України в особі її Голови з Новим 2019 роком і з Різдвом Христовим привітали міжнародні профцентри і організації: Міжнародна конфедерація профспілок, Європейська конфедерація профспілок, Пан’європйеська регіональна рада.


         Національні профцентри: Швеції, Болгарії, Данії, Франції, Греції, Польщі, Фінляндії, Німеччини, Австрії, Італії, Вірменії, Грузії, Казахстану, Молдови, Білорусії, Азербайджану, Ізраїлю, США.

 

Керівники галузевих профспілок, регіональних профоб’єднань, профорганізацій, акціонерних товариств профспілок та їх підприємств, навчально-методичних центрів.

 

ФПУ привітали керівники держави: Президент України Петро Порошенко, Голова Верховної Ради України Андрій Парубій, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Керівники центральних та місцевих органів виконавчої влади, депутати Верховної Ради України. Привітання надходять від органів місцевого самоврядування, державних фондів і установ, підприємств та навчальних закладів, організацій роботодавців.

 

Голова ФПУ Григорій Осовий висловив щиру вдячність всім хто привітав Федерацію профспілок України і його особисто та бажав їм міцного здоров’я, родинного тепла, нових професійних перемог, стабільності, добробуту і впевненості у майбутньому.

                                                                                

                                                                                                 Прес-центр ФПУ