uryadoviy-kuryer 

 

В №99 (4985) від 05.06.2013 року газети «Урядовий кур’єр» в рубриці «новини та коментарі» було опубліковано статтю журналіста Вадима Бучі під назвою «На посадовців МОЗ чекає службове розслідування. У своїй статті автор під заголовком «Довідка УК» наводив список не готових до курортного сезону оздоровниць і готельних закладів, посилаючись на дані Міністерства курортів і туризму АР Криму. Зокрема, в переліку зазначався санаторій «Ударник» (м. Євпаторія) який належить до системи профспілкових оздоровниць.

Федерація професійних спілок України, вважаючи інформацію про непідготовленість до курортного сезону санаторію «Ударник» такою, що не відповідає дійсності на момент підготовки статті, звернулася до редакції газети «Урядовий кур’єр» з вимогою спростування недостовірної інформації.

Розглянувши даний лист, в №106 (4992) газети «Урядовий кур’єр» від 14.06.2013 року було надруковано уточнення: «Керівництво санаторію виправило ситуацію», в якому зазначалося що на час опублікування матеріалу в розпорядженні газети була інфомація надана Міністерством курортів і туризму АР Крим станом на квітень 2013 року в якій фігурував санаторій «Ударник». Поряд з тим, відповідно до інфомації наданої Міністерством курортів і туризму АР Крим, після проведеної відомством 25 травня 2013 року перевірки оздоровниці, санаторій «Ударник» уже визнано готовим до літнього курортного сезону 2013 року.

 

 

Департамент юридичного забезпечення та корпоративних прав ФПУ