1344843727 1344435036 00b0509e404d3662ded8b61760745963 xl

Першого вересня усі шляхи ведуть до школи – середньої, вищої, школи життя. Розпочинається навчальний рік і для першокласників, і для молоді, яка вже отримала довгожданий студентський квиток, і для педагогів та батьків.

Проте для усіх це – відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до нових знань, сподівань і звершень.

Особливим у житті він стане для найменших. Вони, міцно тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на шкільний поріг. Хвилюючим і дещо сумним він буде для одинадцятикласників, яким дуже швидко доведеться обирати майбутню професію. А випускники середніх та вищих навчальних закладів уже через рік будуть втілювати отримані знання в реальному житті. І яким буде їх вибір – залежить тільки від них.

Першого вересня порожні без учнів школи знову оживають, наповнюються дитячими голосами та шурхотом зошитів. Знову радісно дзвенить шкільний дзвоник, сповіщаючи про початок та кінець уроку. Учителі заклопотано поспішають на уроки, сумлінно готуються до кожного із них.

Ці хвилини назавжди залишаються у пам'яті кожної людини. А гортаючи світлини шкільного альбому,– згадуються приємні та комічні моменти з життя свого класу та друзів.

День знань – це свято давно стало всенародним, об’єднуючим. Адже немає людини, котра не пам’ятає день першого дзвінка, першу вчительку, шкільних товаришів.

Щиро вітаємо усіх із початком всього нового! Будьте мудрими. Нехай у вас і ваших дітей в житті завжди буде місце для знання, добра та успіху, які завжди допомагають справлятися з усіма негараздами!

Федерація профспілок України