z dnem yurysta

8 жовтня – День юриста України

Шановні працівники й ветерани юридичної сфери!

Щиро вітаю вас з нагоди професійного святаДня юриста!

Професія юриста важлива і затребувана у суспільстві, адже на представників правознавчого співтовариства покладено дуже відповідальні завдання утвердження і реалізація принципу верховенства права, вдосконалення чинного законодавства і зміцнення законності в державі, посилення гарантій захисту прав і свобод наших співвітчизників.

Саме завдяки вашому професіоналізму, досвідченості, об’єктивності та принциповості відбувається становлення й розвиток України як правової держави.

Особливі слова вдячності у цей святковий день – правовим, головним правовим інспекторам праці профспілок, спеціалістам правових служб ФПУ, її членських організацій за вагомий внесок у відстоювання трудових, соціально-економічних прав та інтересів членів профспілок.

Зичу всім вам міцного здоров’я, родинного щастя, оптимізму, наполегливості та нових звершень на благо України та її народу.

З глибокою повагою

Голова Федерації

професійних спілок України                                                                               Юрій Кулик