lib-D677X4b

 

Шановні співвітчизники!

Російська Федерація, як держава-гарант згідно з Будапештським меморандумом від 5 грудня 1994 року, взявши на себе зобов’язання поважати незалежність, суверенітет і діючі кордони України здійснила військову агресію на нашу територію, тим самим грубо порушила життя і спокій мирних громадян.

Населення Херсонщини, трудові колективи, профспілкові організації обурені сепаратистськими законами, нахабними діями Кремля, які силою зброї, військовими провокаціями та вторгненням ставлять під загрозу цілісність нашої незалежної Держави.

Ці агресивні, окупаційні дії розцінюються як злочин проти українського народу.

Агресивні плани Путіна В.В. засуджуються всією світовою спільнотою. Затіяну ганебну інтервенцію Росія програє!

Ми не повинні бути байдужими по відношенню до сепаратистських закликів, які в останні дні нав’язують нам російські спецслужби.

Профспілки завжди стояли на засадах справедливості та гідності людини праці і тому саме зараз ми повинні всі об’єднатись незалежно від національності та віросповідання, заради миру та спокою всіх людей, які населяють нашу соборну Україну.

Закликаємо уряд Російської Федерації відкинути всі амбіції, терміново вивести з території України всі військові формування і розпочати переговори щодо врегулювання взаємовідносин між нашими країнами.

Закликаємо громадян Херсонщини зберігати спокій і витримку.

Ми стоїмо! І нікому не віддамо не п’яді нашої землі!

 

Президія Херсонської

обласної міжгалузевої

ради профспілок

3 березня 2014 року