Народився 9 березня 1980 року.

Місце народження: м. Канськ, Красноярський край.

Освіта вища - закінчив Черкаський інститут управління в 2002 р., із відзнакою, Національну академію внутрішніх справ, м. Київ у 2003 р. із відзнакою за спеціалізацією «правознавство», отримав кваліфікацію – юрист.  Вільно володіє англійською мовою.

Кандидат наук з державного управління,

Заслужений працівник профспілок.

Нагороджений Почесною Грамотою Федерації Профспілок України, Подякою Голови ФПУ, почесним знаком «За розвиток соціального партнерства», нагрудним знаком «За заслуги» Національної служби посередництва і примирення, Грамотою Верховної Ради України.

Трудова   діяльність

Розпочав трудову діяльність у 1995 році будівельником у м. Черкаси.

З 1997 року працює юрисконсультом ПВККП «Черкасбудконтакт»,  а з 1999 року в ПМП «Вересень».

З 2002 року – провідний спеціаліст, начальник відділу кадрів та навчальних закладів Української державної будівельної корпорації.

У Профспілці працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України почав працювати з 2004 року на посадах зав. відділом соціально-економічного захисту трудящих, заступником Голови ЦК. А у 2010 році був обраний на посаду Голови Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України. де працює по теперішній час.

Представляв Федерацію профспілок України в Урядовому комітеті з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, Українській стороні Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС.

25 травня 2021 року обраний на посаду заступника Голови Федерації професійних спілок України (на громадських засадах).