DSCN8643

 

Федерація профспілок України оголосила 2017 рік Роком первинної профспілкової організації. Важливого значення цій роботі надає Закарпатська обласна організація профспілки працівників освіти і науки, яку очолює член Ради ФПУ Тетяна Повханич.

Торік в обласній галузевій профспілці було проведено обласний огляд-конкурс на кращу первинну профспілкову організацію, який згідно Положення проходив у двох категоріях – в залежності від кількості спілчан у первинці.

Комісії, до складу якої входили голови міськрайонних організацій профспілки та працівники апарату обласної профорганізації під головуванням очільниці профспілки Тетяни Повханич, нелегко було прийняти остаточне рішення. Адже всі представлені матеріали були гарно підготовленими і заслуговували на відзначення. Кожному члену комісії був розданий перелік критеріїв оцінювання діяльності первинних профспілкових організацій, на основі яких кожна з них отримувала відповідні бали і були визначені переможці.

Враховуючи результати оцінювання діяльності первинних профспілкових організацій відповідно до загальних критеріїв та якості наданих документів у категорії первинних профспілкових організацій чисельністю до 70 членів профспілки перше місце присуджено профорганізації Горбівської ЗОШ І-ІІ ст. Міжгірського району (голова профкому Тетяна Пішта), друге – Великораковецької ЗОШ І-ІІІ ст. Іршавського району (голова профкому Олеся Цендра), третє – Королівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Виноградівського району (голова профкому Сергій Чейпеш).

У категорії первинних профспілкових організацій чисельністю понад 70 членів профспілки перше місце отримала профорганізація Мукачівської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №4 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів (голова профкому Оксана Кочан), друге – Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «Падіюн» (голова профкому Оксана Волошин), третє – Міжгірської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 (голова профкому Олена Маслей).

У відповідності з Положенням про огляд-конкурс його переможці відзначені Почесними грамотами та матеріальною винагородою Закарпатської обласної організації профспілки працівників освіти і науки.

На фото:

- засідання конкурсної комісії веде голова Закарпатської обласної організації профспілки працівників освіти і науки Тетяна Повханич (друга ліворуч);

- матеріали, подані на огляд-конкурс на кращу первинну профспілкову організацію освітян Закарпаття.

DSCN8654

Сергій Баранчиков,

завідувач відділу організаційно-

гуманітарної роботи

Закарпатської облпрофради