2013 195 011

 

23 жовтня 2013 року у Будинку спілок відбулось засідання президії Центральної ради фізкультурно-спортивного товариства «Спартак», на якому розглянуто стан фізкультурно-масової, організаційної та спортивної роботи у Вінницькому, Житомирському та Рівненському обласних осередках товариства.

         Президія затвердила пріоритетність розвитку літніх олімпійських видів спорту до 2016 року та заслухала керівників Закарпатської, Львівської та Чернігівської територіальних організацій товариства з організації та проведення змагань Х Всеукраїнської спартакіади серед дітей і підлітків «Юний спартаківець».

 

       Розглянуто також питання розвитку боксу у товаристві, визначено проблеми, та намічено перспективи розвитку цього популярного виду спорту.

  Голова ФСТ «Спартак» Євген Баженков висловив вдячність Федерації профспілок України за підтримку, яку надає ФПУ товариству з розвитку фізкультурно-спортивної роботи серед трудящих та дитячого спорту.

  У роботі президії прийняв участь спеціаліст департаменту розвитку профспілкового руху Федерації профспілок України та голови Всеукраїнських профспілок, які співпрацюють з ФСТ «Спартак».

 

Департамент розвитку профспілкового руху ФПУ

 

2013 195 010