Шановні працівники засобів масової інформації!

Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня журналіста!

Ваша щоденна праця надзвичайно важлива для суспільства. Оперативно забезпечуючи громадян виважено і достовірною інформацією, ви створюєте інтелектуальний простір для розбудови української держави і громадянського суспільства, розвиваєте глибокий дискурс щодо важливих проблем історії, сьогодення та майбутнього країни, своїм словом ви робите вагомий внесок у формування активної громадянської позиції людини праці.

Ми щиро вдячні за ваш професіоналізм, відповідальність та самовіддану роботу, сповнену випробувань, а часто і загрози вашому життю, у період суспільних змін.

Особлива подяка у цей святковий день – журналістам, які працюють у профспілкових виданнях, беруть активну участь у популяризації діяльності профспілок, послідовно захищають трудові, соціально-економічні права та інтереси працівників.

Бажаємо всім працівникам ЗМІ, невичерпної творчої наснаги і професійного зростання, нових звершень і задоволення від результатів своєї праці.

Щастя вам, міцного здоров’я, миру, добра і благополуччя!

З повагою

В.о. Голови Федерації

профспілок України                                                              Григорій Осовий