15 березня на підсумковому засіданні конкурсної комісії підбито підсумки фотоконкурсу «За гідне життя людини праці!», проведеного Федерацією профспілок України спільно з газетою «Профспілкові вісті» з жовтня 2015 р. по лютий 2016 р.

На розгляд конкурсної комісії надійшло майже 300 робіт. При їх розгляді та оцінюванні комісія керувалась Положенням про фотоконкурс «За гідне життя людини праці!», затвердженим Постановою Президії ФПУ №П-40-20 від 06.10.2015. Відповідно до цього Положення переможці фотоконкурсу відзначаються Подякою Голови ФПУ та грошовими винагородами:

1 місце – одна премія 1500 грн.;

2 місце – одна премія 1000 грн.;

3 місце – дві премії по 500 грн.

Всі фотороботи було закодовано.

Визначено переможців:

1 місце присуджено Ігорю Лаврову, фотографу багатотиражної газети «Дніпровський металург» ПАТ «Запоріжсталь»:

010 12

2 місцеТетяні Колісніченко – медсестрі відділення для недоношених дітей Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні:

003 25

3 місцеРоману Мартинову – працівнику цеху №22 ДП Харківський машинобудівний завод «ФЕД»:

012 05

3 місцеВіті Осовській – завідуючій Комсомольського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №3 Зміївського району Харківської області:

017 02

Подякою Голови ФПУ будуть відзначені фотороботи Вадима Шевчука – головного правового інспектора праці, голови ППО апарату Федерації профспілок Вінницької області:

003 07

та Віктора Мостицького – аспіранта Харківського національного університету міського господарства імені О.М.Бекетова:

016 05

Фотороботи, які зайняли призові місця, розміщені на офіційному сайті ФПУ і будуть опубліковані в газеті «Профспілкові вісті».

Дякуємо всім учасникам за участь у конкурсі.

Прес-центр ФПУ