IMG ac1b5162c9cc63aa9656ee48a5f13077 V
Напередодні засідання Генеральної ради Міжнародної конфедерації профспілок (МКП) в Брюсселі Голова ФПУ, член Генеральної ради МКП Григорій Осовий мав робочу зустріч з Генеральним секретарем МКП Люком Тріанглом, який очолив цю організацію у жовтні поточного року.
 
Голова ФПУ привітав Люка Тріангла з обранням на посаду Генерального секретаря МКП. В ході зустрічі Григорій Осовий поінформував Люка Тріангла про ситуацію в Україні, боротьбу з російськими агресором, становищем працівників, діяльність українських профспілок в умовах воєнного стану і використання гуманітарної допомоги, наданої Фондом солідарності МКП.
 
Повернення до мирної праці можливе тільки після повної деокупаціі території України. І наразі наша країна надалі потребує міжнародної  підтримки, - зазначив Голова ФПУ. Люк Тріангел запевнив що з свого боку робитиме все, що залежить від нього, щоб профспілкові організації на всіх континентах виявляли солідарність та підтримку українських профспілок і народу  України.
 
Відбувся обмін думками і пропозиціями з питань, які внесено до порядку денного засідання Генради, яка проведе свою роботу 12-14 грудня .

Департамент міжнародних зв’язків апарату ФПУ