molod-

 

     Працюючи в державних установах молоді працівники не завжди відчувають на собі достатній соціальний захист, і це змушує їх об’єднуватись в молодіжні ради для захисту своїх прав та інтересів.

 

14 травня 2015 року відбулися установчі збори по утворенню молодіжної ради первинних профспілкових організацій м.Івано-Франківська. На збори прибули 30 молодих профспілкових активістів.

   У вступному слові голова обкому працівників держустанов Ніна Гушпіт розкрила основні завдання молодіжних рад та їх співпрацю з виборними органами профспілки, повідомила, що із 13147 членів обласної організації профспілки 35 відсотків становить молодь, 65 первинних профспілкових організацій із 292 очолюють молоді профактивісти. В області створено і діє 18 районних (міських) молодіжних рад. Під час нинішньої звітно-виборної компанії всі голови молодіжних рад обрані членами районних, міських комітетів профспілки, Залучаючи молодь до роботи молодіжних рад, виборних органів профспілки дає можливість їм проявити свої організаційні та лідерські здібності.

 

                   На засіданні відбулося нагородження Подяками обкому профспілки кращих членів обласної, районних молодіжних рад за їх активну участь у молодіжному профспілковому русі.

 

 

                                      І. ОРИЩЕНКО, голова молодіжної ради

 

http://www.rpo.if.ua