Привітання Голови ФПУ Григорія Осового Дмитру Олійнику з обранням його на посаду Голови Федерації роботодавців України

4oliynikdmitro

Шановний Дмитре Миколайовичу!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого обрання на посаду голови Федерації роботодавців України!

Переконані, що Ваш багатогранний досвід, професіоналізм та принциповість сприятимуть подоланню фінансово-економічної кризи в Україні, розбудові ефективної вітчизняної економіки, створенню сучасних робочих місць, впровадженню європейських соціальних стандартів.

Ми постійно співпрацюємо з важливим для нас соціальним партнером на національному рівні – Федерацією роботодавців України, і розраховуємо на подальшу плідну співпрацю з найчисельнішим об’єднанням роботодавців, яке Ви очолили, поєднання можливостей аналітичного і експертного потенціалу в інтересах людини праці та підвищення добробуту громадян.

Щиро бажаємо міцного здоров’я, творчої наснаги, нових трудових здобутків на відповідальній посаді.

З повагою

Голова Федерації профспілок України                                                                                                                                                          Г.В. Осовий

Архiв
<< < Листопад 2017 > >>