Кращі юристи членських організацій ФПУ ділилися досвідом правозахисної роботи зі студентами АПСВТ ФПУ

Изображение 1632

11 грудня 2018 року в рамках заходів з нагоди відзначення 70-ої річниці підписання Загальної декларації прав людини працівниками департаменту правового захисту апарату ФПУ проведений майстер-клас для студентів – учасників Юридичної клініки «Феміда» Академії праці, соціальних відносин і туризму ФПУ. Мета заходу – ознайомлення студентів з механізмами захисту трудових прав працівників за участі профспілок.

Изображение 1668

Під час заходу унікальним досвідом роботи з кліністами поділилися кращі юристи членських організацій ФПУ, нагороджені Почесними грамотами Президії ФПУ.

Учасники майстер-класу відзначили необхідність продовження традиції проведення подібних заходів, налагодження співпраці профспілкових та майбутніх юристів задля поширення кращих практик правозахисної роботи, виховання у студентів практичних навичок, які їм знадобляться у майбутній професійній діяльності.

Изображение 1657

Изображение 1675