Потрібен ефективний й конструктивний соціальний діалог!

30073589 1950785408326787 4865325668967072623 o В Комітеті ВРУ з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення під головуванням Першого заступника голови Комітету Капліна С.М. відбулось установче засідання міжвідомчої робочої групи з метою з’ясування обставин конфлікту між трудовим колективом та адміністрацією ПАТ «АрселорМітал Кривий Ріг». НСПП зареєстровано колективний трудовий спір між найманими працівниками та адміністрацією ПАТ «АрселорМітал Кривий Ріг» № 118-р від 06.04.2018 В засіданні взяли участь Маринюк Н.М...

Представник ФПУ у Верховній Раді України Сергій Каплін виступив з трибуни Ради ФПУ

29664918 1915785475160114 751567959339014352 o   Звіт Представника Федерації профспілок України у Верховній Раді України народного депутата України Сергія Капліна, проголошений на IV-му засіданні Ради ФПУ 29 березня 2018 р.   Текст Звіту додається   29662398 1915785841826744 5293295425421320223 o   Прес-центр ФПУ

ПРЕДСТАВНИК ПРОФСПІЛОК СЕРГІЙ КАПЛІН ВЗЯВ УЧАСТЬ У КОНФЕРЕНЦІЇ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ «АРСЕЛОРМІТТАЛ КРИВИЙ РІГ» - РОБІТНИКИ ВСТУПИЛИ В ТРУДОВИЙ СПІР ІЗ ВЛАСНИКОМ

29063758 1913515855387076 4753987719177707492 o   Працівники промислового гіганта «АрселорМіттал Кривий Ріг» - легендарної «Криворіжсталі», проголосували за старт процедури трудового спору із керівництвом комбінату і готуються до страйку. Підтримав робітників Представник Федерації профспілок України Сергій Каплін. Втім, конференцію трудового колективу, призначену на 27 березня, всіляко намагались зірвати. Напередодні події містом поширювали провокаційні листівки і газети із дискредитацією профспілок і мети зібрання. А в день проведення – частину делегатів..

ПРЕДСТАВНИК ПРОФСПІЛОК СЕРГІЙ КАПЛІН В РЕЖИМІ СКАЙП-КОНФЕРЕНЦІЇ ВЗЯВ УЧАСТЬ В ПРЕЗИДІЇ ПРОФСПІЛКИ АПК

29665440 1913091682096160 220034368856976888 o   Представника профспілок і тут, і там показують. Дорогою на передстрайкову конференцію трудового колективу ПАТ «АрселорМіттал» Сергій Каплін з допомогою скайп-зв’язку взяв участь в засіданні президії профспілки агропромислового комплексу. Парламентський представник ФПУ прозвітував про зроблену роботу та про стратегію майбутніх дій на благо АПК та Федерації профспілок он-лайн. «Технології цифрового століття дали змогу провести відеоконференцію прямо з траси. І хоча зв‘язок подекуди був далеко..

ЗУСТРІЧ З НАРОДНИМ ДЕПУТАТОМ

kapl   22 лютого відбулась зустріч профактиву Харківської області з народним депутатом України, представником Федерації профспілок України у Верховній Раді України С.М.Капліним.   Предметом обговорення стали зміни чинного законодавства щодо медичної реформи в Україні, пенсійного забезпечення, підвищення розміру пенсій для військовослужбовців та врахування пропозицій профспілок в законодавчих рішеннях. Сергій Миколайович окреслив свою чітку позицію стояти на захисті прав людини праці, підтримувати інтереси працюючих на всіх рівнях. Голови профорганізацій задавали..

С.КАПЛІН: МИ СТВОРИЛИ ШТАБ ЗАХИСТУ ФПУ ВІД НФ ТА ІНШИХ ВОРОГІВ!

18882196 1548139665258032 8389838103455547389 n     Ми звернулися до ЄвропейськоЇ партії, ООН, міжнародних організацій та Урядів, до послів! Ми апелюємо до Президента та Уряду, до ГПУ, СБУ, НАБУ, НАЗК! Я, як представник ФПУ у Верховній Раді України, їду в усі регіони формувати регіональні штаби захисту ФПУ та об‘єднання наших сил! Будуть виходити екстрені випуски газети нашого Штабу!!! Ми готуємо акціі спротиву рейдерству з боку НФ! Ми об’єдналися і переможемо, захистимо профспілки! Слава..

Зустріч профактиву Черкащини з народним депутатом України

22851377 1963049383968366 1033002993 o   27 жовтня народний депутат України, представник Федерації профспілок України у Верховній Раді України С.Каплін зустрівся з профактивом Черкаської області.   Предметом обговорення стали зміни чинного законодавства щодо пенсійного забезпечення та медичного обслуговування українців, врахування пропозицій профспілок в законодавчих рішеннях, підготовка до прийняття Державного бюджету України та Всеукраїнської акції профспілок 14 листопада поточного року. Крім загальних проблем працівників бюджетної сфери (рівень заробітних плат, своєчасність її виплати),..

ПАРЛАМЕНТСЬКИЙ ПРЕДСТАВНИК ФПУ СЕРГІЙ КАПЛІН ПОДАВ ПРОФСПІЛКОВІ ПРАВКИ ДО ДЕРЖБЮДЖЕТУ