Григорій Осовий: законодавче врегулювання правового режиму майна профспілок — ключова умова їх незалежності

b277d5509b8ae74a77fc6c960913dfe5 Сьогодні, 12 червня, у газеті Верховної Ради України «Голос України», № 106 вийшла в світ стаття Голови Федерації профспілок України Григорія Осового.   У ній зазначено, що нині у господарських судах України перебуває понад 200 проваджень, де органами прокуратури та іншими державними органами порушується питання щодо визнання права державної власності на об'єкти, що наложать профспілковим організаціям, вилучення та передачі їх у державну власність. Уже винесено низку рішень,..

Свавілля. В Дніпрі здійснено рейдерський захват профспілкового готелю "Рассвет" (відео)

IMG-6383a20c028a35b1588274dfd8e5d4df-V 29 травня в Дніпрі здійснено рейдерське захоплення профспілкового готелю "Рассвет". У приміщенні невідомими людьми зламані двері. Державний судовий виконавець в супроводі цих невідомих та представників поліції вірвалися у будівлю і вимагали всіх проживаючих, а також трудовий колектив готелю здати ключі та залишити приміщення. Представники профспілок і ПрАТ "Укрпрофтур" розцінюють такі зухвалі дії як прояв правового свавілля та намагання суду захопити профспілкову власність.

АКЦІЯ. Захистимо профспілкове майно та законні права трудового колективу ПрАТ «ДНІПРОТУРИСТ»!

15a37166f3 Рішуче «Ні!» на адресу тих, хто намагається привласнити майно, що за законом і по праву належить профспілкам, лунає сьогодні, 29 травня, в Дніпрі. Представники всеукраїнських профспілкових організацій міста та Дніпропетровської області, трудові колективи акціонерних товариств, заснованих за участі ПрАТ «Укрпрофтур», представники профспілкових організацій та трудових колективів регіону проводять мирне зібрання на захист профспілкового майна та прав трудового колективу ПрАТ «ДНІПРОТУРИСТ».   Акція проходить згідно з рішенням..

Про підсумки попереджувальної акції протесту в м. Ужгороді 16 травня і подальші дії профспілок

А  На адресу Голови Федерації профспілок України Григорія Осового надійшов лист голови Закарпатської обласної ради профспілок Володимира Фленька про підсумки попереджувальної акції протесту в м. Ужгороді 16 травня і подальші дії профспілок.   У зверненні говориться: «Шановний Григорію Васильовичу!   Щиро вдячні за підтримку і допомогу у проведенні попереджувальної акції протесту профспілок 16 травня в м. Ужгороді. Резолюцію акції протесту направлено для реагування Президенту України, Прем’єр-міністру України, Голові Верховної Ради України..

ФОТОРЕПОРТАЖ ПРО ПОПЕРЕДЖУВАЛЬНУ АКЦІЮ ПРОФСПІЛОК В УЖГОРОДІ

АК16         16 мая в Ужгороді відбулась масова попереджувальна акція профспілок на захист соцііально-економічних прав працівників, законних прав профспілок, у тому числі майнових. Пропонуємо до вашої уваги фоторепортаж про цю подію нашого спеціального кореспондента Олексія Петруні.     АК4   АК5   АК6   АК7   АК8

НА ЧАСІ. Попереджувальна акція протесту профспілок відбулася в Ужгороді

--26 В Ужгороді відбулася масова попереджувальна акція протесту профспілок, яка проходила у формі маніфестації, включаючи пікетування Закарпатського окружного адміністративного суду, та проведення мітингу біля будівлі обласної ради профспілок та облдержадміністрації. Її мета – захист соціально-економічних прав та інтересів працюючих та своїх майнових прав щодо Будинку профспілок на площі Народній, 5 в м. Ужгороді. В акції взяли участь понад 2 тисячі членів профспілок. Підтримати профспілки Закарпаття в..

Звернення щодо ігнорування майнових прав профспілок

989   Президенту України Порошенку П.О.             Прем’єр-міністру України Гройсману В.Б.   Генеральному прокурору України Луценку Ю.В.   Про грубе ігнорування майнових прав профспілок Полтавщини   Шановні Петре Олексійовичу, Володимире Борисовичу, Юрію Віталійовичу!   Полтавська обласна рада профспілок за дорученням спілчанського загалу області вчергове звертається до вас – перших очільників держави – з вимогою припинити грубе нехтування конституційними правами громадян та їх об’єднань. Просимо Вас, пане Президенте, пояснити, чому Ваша адміністрація уникає відповіді на численні звернення профспілок..

Більше статей...

1. Телеканал Інтер, 16 травня 2018 року, програма "Подробиці". Профсоюзный протест в Ужгороде (відео)
  2. Покладемо край рейдерству стосовно профспілок!
  3. 16 травня – попереджувальна акція протесту профспілок Закарпаття в м. Ужгороді
  4. АКЦІЯ. Разом захистимо права людини праці, права профспілок!
  5. ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ. Разом захистимо права людини праці, права профспілок!
  6. ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ. Негайно зупинити наступ на права профспілок!
  7. Голова ФПУ Григорій Осовий провів скайп-конференцію щодо Всеукраїнської попереджувальної акції протесту
  8. АКТУАЛЬНА ТЕМА. Загарбникам – рішучу відсіч!
  9. ГАРЯЧА ТЕМА. В Ужгороді здійснено спробу рейдерського захоплення Будинку профспілок!
  10. УВАГА! АКЦІЯ!
  11. Звернення щодо передачі частини будівлі Закарпатської обласної ради профспілок в оперативне управління Закарпатському окружному адмінсуду
Архiв
<< < Червень 2018 > >>