Logo6

Протягом листопада 2013 - лютого 2014 років, у рамках реалізації положень Меморандуму про співробітництво між ФПУ та Держспоживінспекцією України, та з метою пропагування споживацьких знань серед членів профспілок, фахівцями Державної інспекції України з питань захисту прав споживачів будуть проводитися навчання профспілкових працівників і профактиву ФПУ:

- «Право громадянина на звернення як споживача» - у другій декаді листопада 2013 року;

- «Основи законодавства про захист прав споживачів» - у грудні                   2013 року;

- «Основні принципи ринкового нагляду і контролю нехарчової продукції» - у січні 2014 року;

- «Права споживача у разі укладення договору поза торговельними або офісними приміщеннями» - у лютому 2014 року.

Додаткову інформацію можна отримати надіславши запит на електронну адресу (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) або на сайті ФПУ.

Департамент бюджетної політики

та соціального захисту