pamyatnik-voinam-afgancam

Керівникам Всеукраїнських профспілок

 

Керівникам територіальних профобєднань

 

 

Шановні колеги !

 

Інформуємо Вас, що з метою вшанування громадян, які виконували військовий обов'язок на території інших держав та відповідно до Плану заходів з підготовки і проведення у 2014 році в Україні Року учасників бойових дій на території інших держав, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 11.12.2013 № 1004-р, протягом 13-15 лютого ц.р. у м. Києві відбудуться наступні урочистості:

 

1. 13 лютого ц.р. о 14.00 в Національному палаці мистецтв «Україна» урочисте зібрання за участі Президента України В.Ф. Януковича, керівників Уряду, учасників бойових дій на території інших держав, представників центральних та місцевих органів виконавчої влади, Збройних Сил та громадськості та святковий концерт.

2. 15 лютого ц.р. о 10.00 за участі Президента України В.Ф. Януковича та керівників Уряду покладення квітів до Меморіального комплексу пам'яті воїнів України, полеглих в Афганістані (по вул. Лаврській), молебен у Воскресенській церкві, благодійний обід.     

 

У разі бажання членів Вашої профспілки - учасників бойових дій на території інших держав прийняти участь у вказаних урочистих заходах у м. Києві, їм необхідно звертатися до територіальних організацій Української спілки ветеранів Афганістану та Української спілки ветеранів Афганістану у м. Києві.

 

 

 

З повагою

Заступник Голови ФПУ                                           С.М.Кондрюк