Інформація про роботу Національного комітету з промислового розвитку

kmu-300x225

З метою створення високотехнологічної індустріальної моделі вітчизняної промисловості, нарощування виробництва товарів з високою доданою вартістю, конкурентоспроможних на зовнішньому ринку, створення нових робочих місць, забезпечення сталого промислового розвитку країни шляхом вдосконалення організаційно-інституційної системи управління промисловістю Урядом створено Національний комітет з промислового розвитку (далі – Комітет).

Головою Комітету є Прем’єр-міністр України Гройсман В.Б. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №711 затверджено склад Експертної ради Комітету, до якого включено Голову Федерації професійних спілок України – Осового Г.В.

24 березня 2017 року відбулось чергове засідання Експертної ради Національного Комітету під головуванням Першого віце-прем’єр-міністра – Міністра економічного розвитку і торгівлі України Кубіва С.І., під час якого були представлені, зокрема, основні напрацювання робочої групи залізничного машинобудування Комітету (файл додається).

Департамент захисту соціально-економічних прав

Архiв