Про результати роботи профспілок над проектом Трудового кодексу України

На виконання пунктів 1, 4 рішення СПО об'єднань профспілок від 16 травня 2017р. № 37-5.2 "Про результати роботи над проектом Трудового кодексу України" Голова СПО об'єднань профспілок Г.В.Осовий:

- звернувся до голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Л.Денісової (лист СПО об'єднань профспілок від 23.05.2017 № 01-13/423 спо) та народного депутата України - Представника ФПУ у Верховній Раді України С.Капліна (лист СПО об'єднань профспілок від 23.05.2017 № 01-13/422 спо) з проханням надати текст порівняльної таблиці проекту Трудового кодексу України, який рекомендовано Комітетом до другого читання, та протоколів засідання Комітету від 11 квітня 2017 року для проведення аналізу стану врахування у проекті поправок від СПО об’єднань профспілок з наступним визначенням позиції щодо проекту;

- запропонував голові Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Л.Денісовій ініціювати проведення заключних консультацій з МБП для проведення аналізу законопроекту на предмет врахування в ньому рекомендацій, наданих у Меморандумі технічних коментарів МБП до проекту Трудового кодексу України (лист СПО об'єднань профспілок від 23.05.2017 № 01-13/423 спо).

Департамент правового захисту

ФПУ