P1130698

 

У мальовничому куточку Карпат, у передмісті Перечина, розташований дитячий оздоровчий заклад «Барвінок» обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення (голова Іван Зелінський). Понад три десятиліття дарує він дітям радість відпочинку й оздоровлення.

 

            Добра слава про «Барвінок» йде по всій Україні. Невипадково цього літа місцем відпочинку 44 дітей своїх працівників його обрала Київська обласна організація профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення. І діти з Київщини залишились дуже задоволеними, розповідаючи про це організаторам оздоровлення.

У цю зміну разом з ними чудово відпочили і 45 дітей освітян нашого краю, які мають художні нахили. Свої роботи юні художники із задоволенням демонстрували голові обласної організації профспілки працівників освіти і науки Тетяні Повханич, яка разом з головою Ужгородської міської організації профспілки освітян Михайлом Мегешем приїхали подивитися, як відпочивають і творчо збагачуються діти працівників освіти нашого краю.

Зворушливою і видовищною була урочиста церемонія закриття табірної зміни, на якій присутніх привітали голови обласних організацій профспілок: працівників житлово-комунального господарства – Іван Зелінський, освіти і науки – Тетяна Повханич, заступник Перечинського міського голови Любов Крижановська, директор КП «Комунальник» м. Перечин Володимир Герзанич. Чекала нагорода і на одного із закордонних спонсорів оздоровлення дітей у «Барвінку». Цього літа 52 дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей з Перечина оздоровлюються тут, як і в попередні роки, за рахунок коштів Баварської общини з Німеччини. За особистий внесок в цю роботу Іван Зелінський вручив голові Баварської общини Іріс Трюбсветтер Почесну грамоту Федерації профспілок України у номінації «Батьківська турбота».

Оскільки урочиста церемонія відкриття табору відбувалася у день свята Івана Купала, вона проходила у формі театралізовано-видовищного дійства – з розкладанням вогнища, спалюванням Опудала, традиційними для свята персонажами. Все це поєднувалося з іграми, танцями, виступами співаків, різноманітними розвагами, приготуванням каші. Такий сценарій склали вихователі на чолі з начальником табору Ольгою Барзак.

Отже, у «Барвінку» на дітей завжди чекає цікавий відпочинок, насичений приємними емоціями та незабутніми враженнями.

В організації оздоровлення дітей – значна заслуга голови обласної організації профспілки Івана Зелінського. За вагомий особистий внесок у вирішення питань соціально-економічного розвитку трудових колективів і зміцнення профспілкового руху нещодавно його нагороджено нагрудним знаком ЦК профспілки «Лауреат премії галузевої профспілки», який йому вручив голова ЦК профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України Олексій Романюк.

21 липня у Івана Зелінського – день народження.

Профспілковий актив області і України, колеги по роботі, численні друзі і знайомі щиросердечно вітають Івана Івановича з цією приємною подією, бажають йому здоровя, щастя, незгасаючого оптимізму, здійснення усіх задумів і планів, нових досягненнь на профспілковій ниві.

         

На фото:

- Іван Зелінський вручає Почесну грамоту ФПУ голові Баварської общини з Німеччини Іріс Трюбсветтер;

 

P1130689

 

P1130732

 

- флешмоб – у оздоровниці;

 

P1130744

 

- щасливе дитинство – колективне фото на згадку.

 

P1130682

Фото автора

Сергій Баранчиков