2323

 

 

Сотні осіб з КМД ПАТ «Укрпошта», усіх її підрозділів, у липні поточного року пройшли медичне обстеження у низки спеціалістів. Такі соціально-медичні послуги надаються членам київських профспілок у рамках Меморандуму про співпрацю, підписаного між Київською міськпрофрадою та Міжнародним благодійним фондом «Сприяння розвитку медицини». Як відбувається процес обстеження спілчан особисто контролює Голова Об’єднання профспілок, організацій профспілок у місті Києві «Київська міська рада профспілок» В.П. Мельник.

Столичні профспілки уже мають позитивний досвід надання подібних послуг. Зокрема, у травні-червні 2017 р. за ініціативи Київської міської профспілки працівників житлово-комунального господарства та сфери послуг і за участю трьох районних у місті Києві державних адміністрацій Міжнародний благодійний фонд «Сприяння розвитку медицини» провів медико-соціальні заходи для членів профспілки - працівників комунальних підприємств «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду» Святошинського, Печерського й Солом’янського районів м. Києва.

І ось пройшли обстеження, як зазначено вище, члени Київської міської профспілки працівників зв’язку, на чолі якої – Н.К. Нефьодова. Люди безоплатно, за місцем роботи, отримали консультації невропатолога, дерматолога, терапевта, офтальмолога й кардіолога. Усі, хто бажав, зробили експрес-аналіз на наявність цукру в крові. За призначенням офтальмолога спілчанам з проблемним зором видавалися окуляри – знову ж таки на безоплатній основі.

Київська міськпрофрада висловлює подяку голові правління Міжнародного благодійного фонду «Сприяння розвитку медицини» О.Ю. Овечку за проведення таких важливих заходів і має намір охопити цим проектом решту своїх членських організацій – для збереження життя й здоров’я членів столичних профспілок!

 

Київська міська рада профспілок

 

3 1 1

 

     1

 

4 1 1