bf1391559dbee8c2e871a6d84217cb0e

Київська міська рада профспілок звернулася до КМДА щодо відтермінування дії Розпоряджень КМДА стосовно сплати мешканцями щоквартальних внесків за обслуговування компаніями будинкових лічильників води та тепла.

Відповідно до низки законів України, Розпорядженнями виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 30.09.2019 № 1716 та від 24.12.2019 № 2244 для мешканців житлових будинків були встановлені розміри щоквартальних внесків за обслуговування «Київводоканал» та «Київтеплоенерго» будинкових вузлів комерційного обліку комунальних послуг з централізованого постачання холодної та гарячої води, опалення.
Враховуючи, що на сьогодні в умовах жорсткого карантину і введенням надзвичайної ситуації для боротьби з розповсюдженням пандемії COVID-19, громадяни опинилися у вкрай складній фінансовій ситуації, Київська міська рада профспілок звернулася до Голови КМДА Кличка В.В. з вимогою відтермінувати дію Розпоряджень ВО КМР (КМДА) від 30.09.2019 №1716 та від 24.12.2019 №2244 до стабілізації фінансової та економічної ситуації в столиці, відновлення роботи підприємств, збільшення доходів громадян.

Управління з питань соціально-економічних відносин та соціального діалогу КМРП