P1050451

 

 

У цьогорічному оздоровчому сезоні Закарпатська облпрофрада (голова Іван Король), галузеві профспілки активно співпрацювали з виконавчою дирекцією обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності (директор Ігор Сегляник). Як дольова участь до оплати повної вартості путівок разом з коштами профспілкового бюджету, господарників, батьків залучалися й кошти Фонду соцстраху.

За словами директора виконавчої дирекції обласного відділення Фонду Ігоря Сегляника, цього року зроблено значний крок вперед щодо використання коштів соціального страхування у порівнянні з попереднім роком. Загалом оздоровлено близько чотирьох тисяч дітей, на ці цілі направлено майже 4,4 млн. грн., що на 60 відсотків більше, ніж торік. Крім того, на підставі конкурсних торгів у чотири дитячі оздоровниці закуплено 710 путівок для дітей застрахованих осіб, придбаних за рахунок коштів Фонду соцстраху за повну вартість. При цьому батьки сплачували лише 10 відсотків вартості путівки.

Серед переможців конкурсних торгів - і центральний табір туристського активу учнів України Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Міністерства освіти і науки України (директор Іван Матіко). Він розташований в с. Осій Іршавського району, протягом п’яти змін працював з повним навантаженням. Тут було оздоровлено 320 дітей по путівках, придбаних за повну вартість з Фонду соцстраху.

Приваблива ціна дитячої путівки, яка становила 98 грн. на добу, гарне харчування, зручні умови проживання – у двоповерхових дерев’яних будиночках, насичена програма дозвілля туристсько – оздоровчого спрямування - із захоплюючими мандрівками, екскурсіями, сходженням на вершини Карпатських гір, різноманітними конкурсами, розвагами, спортивними змаганнями дуже подобалася дітям. Обласна оздоровча комісія профспілок, яку очолює заступник голови Закарпатської обласної ради профспілок Василь Захарець, запропонувала президії облпрофради у рамках Всеукраїнського огляду роботи профспілок і трудових колективів на кращу організацію оздоровлення й відпочинку дітей влітку 2013 року відзначити роботу центрального табору туристського активу на Іршавщині у номінації «За інноваційні підходи в оздоровчо – виховному процесі».

 

На фото:

 

- Діти разом з організаторами оздоровлення.

- Юні спортсмени.

- Щасливе дитинство.

- Учасники конкурсу «Містер табору».

- Питання оздоровлення дітей обговорюють (зліва направо) начальник табору Іван Матіко, директор Іршавської районної виконавчої дирекції Фонду соцстраху Марія Улинець, заступник голови облпрофради Василь Захарець,   директор виконавчої дирекції обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Ігор Сегляник.

 

 

Фото автора

 

 

Сергій Баранчиков

 

завідувач відділу організаційно-гуманітарної

 

роботи Закарпатської облпрофради 

 

 

P1050468

 

P1050462

 

P1050471

 

 P1050455