DSCN1419

 

          

Президією Ради Волинської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери України на базі територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Турійського району вкотре було організовано та проведено кущові спортивні змагання. Цього разу між собою змагалися команди: департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, Волинського обласного центру зайнятості, виконавчої дирекції Волинського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, управління виконавчої дирекції ФСС від нещасних випадків та профзахворювань України у Волинській області, Волинського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів Міністерства соціальної політики України.

         Відкриття змагань відбулось в урочистій обстановці. З вітальним словом до учасників звернулись голова обласної Профспілки Микитюк Г.П. та голова фізкультурно-спортивного товариства «Спартак», заслужений тренер України, майстер спорту Радянського Союзу Клімашевська О.М., які зазначили, що високі трудові результати досягаються у колективах, де запроваджено здоровий спосіб життя та організовується спортивне дозвілля.

         Майже 60 учасників змагань виборювали призові місця з наступних видів спорту: естафета, дартс, армспорт, шашки, гирьовий спорт, перетягування канату.

         У змаганнях із шашок І місце виборола команда Волинського обласного центру зайнятості, гирьового спорту, естафети, армспорту – команда Волинського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, дартсу - команда департаменту соціального захисту населення ОДА, перетягуванню канату та шашок - команда Волинського обласного центру зайнятості.

         Отже, за підсумками змагань перше загально-командне місце посіла команда Волинського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів (голова первинної профспілкової організації Пачковська О.П.), друге місце виборола команда Волинського обласного центру зайнятості (голова ППО Мельник Р.В.), а «бронзу» здобула команда департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації (голова ППО Присяжнюк Л.С.). Переможці були нагороджені кубками та дипломами.

         За активну участь у спортивних змаганнях команди виконавчої дирекції Волинського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності (голова ППО Цибень А.Н.), управління виконавчої дирекції ФСС від нещасних випадків та профзахворювань України у Волинській області (голова ППО Гончарук О.П.) були нагороджені Почесними грамотами та цінними подарунками.

Змагання відбулись на високому професійному рівні. Всі учасники віднеслись до змагань з великою відповідальністю. Активно підтримував і вболівав за свою команду директор управління виконавчої дирекції ФСС від нещасних випадків та профзахворювань України у Волинській області Стахів Григорій Михайлович.

         На завершення голова обласної Профспілки Микитюк Г.П. подякувала учасникам змагань за активну участь та відповідальне ставлення до заходу, а також теплі слова подяки були адресовані Клімашевській О.М. за організацію змагань та створену святкову атмосферу.

 

 

Микитюк Г.П.,

Голова Волинської обласної

організації профспілки працівників

соціальної сфери України

 

DSCN1434

 

DSCN1440

 

DSCN1466