DSC 0230

 

Об’єднання профспілок Харківської області та Молодіжна рада ОПХО провели вже четвертий міжнародний турнір з інтелектуальних ігор „Що? Де? Коли?” серед профспілкової молоді. Цього разу він був присвячений 65-річчю з дня поновлення роботи Харківської обласної ради профспілок.

В турнірі, який цього разу проходив у популярному в Харкові розважальному центрі „Компас”, взяла участь найбільша кількість за всю історію проведення змагань команд – 37. 36 із них представляли 16 обласних галузевих організацій профспілок Харківщини і команда гостей із Бєлгородського обласного об’єднання організацій профспілок, яка вже вдруге змагалася в конкурсі знавців.

Мета турніру – популяризація різних форм інтелектуальної діяльності серед профспілкової молоді; підвищення іміджу профспілок серед молоді і стимулювання її зацікавленості до знань з профспілкової тематики; надання їй можливості реалізувати свій творчий та інтелектуальний потенціал.

Вітаючи учасників турніру, Голова Об’єднання профспілок Харківської області Сергій Тесленко наголосив, що робота із молоддю, підтримка її потенціалу є важливим, навіть пріоритетним напрямком в роботі ОПХО. І проведення саме таких заходів сприяє тому, що молоді люди глибше пізнають про профспілки, про їх завдання і методи роботи, спонукають їх до свідомого профспілкового членства і профспілкової роботи.

Оцінювала відповіді команд компетентна суддівська колегія, яку очолював Президент Харківської ліги інтелектуальних ігор Олег Кулініч. Він же був ведучим турніру і, як завжди, підібрав дуже цікаві, дотепні запитання, які так чи інакше були пов’язані із темою профспілок або різними аспектами трудової діяльності.

Переможці визначалися у двох номінаціях: „Кращі команди підприємств, установ, організацій” та „Кращі команди навчальних закладів”. В ході турніру лідери змінювалися не один раз – клас команд виявився достатньо високим та рівним. Але все ж, у першій номінації перемогу з різницею лише в одне очко (командам було поставлено 30 запитань кожній) святкували наші гості із Бєлгорода – команда „Близьке зарубіжжя” (голова обласного об’єднання організацій профспілок Микола Шаталов), яка минулого року була другою, за нею розташувалася команда „Коксовичок” АТЗТ „Харківський коксовий завод” (обласний комітет профспілки трудящих металургійної та гірничодобувної промисловості, голова Лариса Подать), на третьому місці – команда „Ай-Кью” профспілки працівників ПАТ „Харківгаз (голова Ольга Василенко).

У номінації „Кращі команди навчальних закладів” перше місце посіла команда „СурмаМед” Харківського національного медичного університету (обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я України, голова Альона Благовещенська), друге – команда „Юр’їв день”, третьою стала „Команда анонімних”, ці дві команди представляли Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна (обласна організація профспілки працівників освіти і науки України, голова Лідія Дулуб).

Команди - переможці турніру нагороджені Почесними грамотами Об’єднання профспілок Харківської області та грошовими винагородами, а всі учасники змагань - Подяками Голови Об’єднання профспілок.

Були також вручені спеціальні призи від спонсорів турніру.

 

 

Об’єднання профспілок Харківської області

 

DSC 0243

 

DSC 0240

 

DSC 0254

 

DSC 0294

 

DSC 0297