DSC05124

26 жовтня 2013 року на базі спортивного комплексу обласної СДЮСШОР відбулися фінальні змагання ХХ обласної міжгалузевої Спартакіади профспілок Черкаської області.

На урочистому відкритті змагань присутніх привітали: голова Федерації профспілок Черкаської області Петро Шевченко, голови обласних галузевих профоб’єднань, голова обласного фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Юрій Мрачковський, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації   Вікторія Кара, заступник начальника обласного центру «Спорт для всіх» Сергій Бражник, перший віце-президент відділення НОК України в Черкаській області Микола Холоденко.

В змаганнях з шахів, шашок, настільного тенісу, гирьового спорту, армспорту, легкоатлетичного кросу, перетягування канату змагалися представники 12 обласних галузевих профспілкових організацій.

Протягом року галузевими профоб’єднаннями проведено ІІ етапи змагань. Масові спортивні свята пройшли в галузях охорони здоров’я, соціальної сфери, держустанов, культури, енергетиків та інших.

Відповідно до Положення про Спартакіаду профспілкові організації було розподілено на 3 (три) підгрупи в залежності від чисельності членів профспілки.

В напруженій цікавій спортивній боротьбі серед команд І групи перемогу виборола команда працівників охорони здоров’я, яка лише на 5 (п’ять) очок випередила освітян, а третє місце - представники держустанов.

По другій групі впевнену перемогу вибороли представники профспілки працівників культури, на другому місці – хімічної і нафтохімічної галузей промисловості і на третьому місці - профспілка працівників соціальної сфери.

Серед команд ІІІ групи переможцями стали представники працівників торгівлі, на другому – профспілка працівників пенсійного фонду, на ІІІ місці – профспілкова організація УДППЗ «Укрпошта».

Програма Спартакіади також передбачала проведення змагань з дартсу серед керівників галузевих профспілкових об’єднань. За активної підтримки учасників та вболівальників перемогу отримав голова працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості Володимир Шепель, на другому місці - заступник голови обласної організацій працівників державних установ Юрій Березюк, а третю сходинку розділили голова профспілок області Петро Шевченко та представник профспілки працівників освіти і науки Світлана Панченко.

Переможці змагань та призери нагороджені медалями та грамотами Федерації профспілок області. Команди переможці нагороджені пам'ятними Кубками.

Федерація профспілок Черкаської області

DSC05110