logo pmgu

 

15 жовтня 2013 року відбулося засідання Центрального комітету Профспілки трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості України, який прийняв наступні рішення:

 

  1. 1.Казаченка Володимира Івановича – голову Центрального комітету Профспілки, звільнити 15 жовтня 2013 року за власним бажанням у зв’язку з виходом на пенсію відповідно до ст. 39 КЗпП України та п. 6.17 Статуту ПМГУ.
  2. 2.Комишеву Сергію Петровичу – першому заступнику голови Центрального комітету Профспілки, приступити до виконання обов’язків голови Центрального комітету Профспілки відповідно до п.6.14.1 Статуту ПМГУ з 16 жовтня 2013 року на період до VI З’їзду Профспілки.
  3. 3.Внести до штатного розкладу апарату Центрального комітету Профспілки посаду заступника голови Центрального комітету Профспілки.
  4. 4.Обрати Бобченка Юрія Вікторовича – голову профспілкового комітету первинної організації ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», заступником голови Центрального комітету Профспілки трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості України. 

 

 

Департамент розвитку

профспілкового руху апарату ФПУ