фото 1 Засідання конкурсної коміссії

У вересні-жовтні п.р. проходив обласний фотоконкурс «Людина славиться у праці!», започаткований Миколаївською обласною радою профспілок. У фотоконкурсі взяли участь обласні, міські та районні галузеві профспілкові організації, їх членські організації та первинні профспілкові організації, підпорядковані облпрофраді.

 

Всього на фотоконкурс надійшло 267 фоторобіт від 16 обласних профорганізацій, міської організації профспілки працівників агропромислового комплексу, харчової, переробної та хлібопекарної промисловості та двох первинних профспілкових організацій: промплощадки МГЗ та морського торговельного порту.

Найбільше фотознімків представили обласні організації профспілки: працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення; освіти і науки; енергетики та електротехнічної промисловості; міська організація профспілки працівників агропромислового комплексу, харчової, переробної та хлібопекарної промисловості та інші.

30 жовтня відбулося засідання конкурсної комісії на чолі з заступником голови обласної ради профспілок, головою конкурсної комісії Любов'ю Онищенко.

 

Були розглянуті всі фотографії надіслані на конкурс, які були представлені в електронному та надрукованому виді. В палких обговореннях кожної роботи члени комісії підбили підсумки фотоконкурсу та визначили переможців.

 

Призові місця зайняли:

 

         І  місце

-       обласна організація профспілки працівників охорони здоров'я (голова профспілки Заяць Є.М.);

фото 2

 

 

-       обласна організація профспілки працівників культури (голова профспілки Назарова Л.І.).

 

фото3

 

II місце

 

-       обласна організація профспілки працівників освіти і науки України (голова профспілки Оборонько В.М.);

 

фото 4

             

 

-            обласна  організація  профспілки  працівників лісового господарства (голова профспілки Гатітулін В.М.).

 

фото 5 

 

IІІ місце

 

- обласна організація Всеукраїнської профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг (голова профспілки Полеха B.C.);

 

фото 6

 

- обласна організація профспілки працівників соціальної сфери (голова профспілки Василюк О.В.).

 

фото 7

 

Переможці конкурсу будуть відзначені Дипломами облпрофради і грошовими винагородами.

 

За активну участь у фотоконкурсі Грамотами облпрофради та заохочувальними грошовими винагородами вирішено відзначити:

 

-  обласну організацію профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення (голова Начинова C.O.);

 

фото 8

 

 

-  обласну організацію профспілки працівників агропромислового комплексу України (голова профспілки Яковлєв А.І.).

 

фото 9

 

Фотографії-переможці та кращі фотороботи будуть представлені на виставці-експозиції «Людина славиться у праці!» у фойє Будинку спілок облпрофради.

 

Обласна рада профспілок висловлює щиру вдячність всім обласним галузевим та первинним профспілковим організаціям, які взяли активну участь у фотоконкурсі!

 

Інформаційно-аналітичний відділ

Миколаївської облпрофради