20130914 161203

 

Закарпатська обласна профспілкова організація працівників агропромислового комплексу (голова Ганна Кулик) в питаннях розвитку масової фізкультури і спорту серед спілчан активно співпрацює з облрадою ВФСТ «Колос». Голова товариства Микола Тимчак, який є членом президії обласної профспілки, на одному з її засідань звітував про роботу товариства з розвитку масової фізкультури серед аграріїв області та підготовці спортивного резерву.

За участі галузевої профспілки в м. Хусті цікаво пройшли фінальні змагання за звання «Краще спортивне село області 2013 року». У змаганнях з шахів перше місце зайняв Василь Голубець (Рокосівська сільська рада Хустського району), а з шашок – Михайло Ластівка (Ільницька сільська рада Іршавського району). У настільному тенісі не було рівних Марії Соприкіній (Рокосівська сільська рада) та Василю Чепі (Ільницька сільська рада). Найшвидше подолали дистанцію легкоатлетичного кросу Ангеліна Пацан (Річківська сільрада Міжгірського району) та Олександр Осійський (Ільницька сільрада). В гирьовому спорті найсильнішим став Ервін Дорогій (Великокопанська сільрада Виноградівського району).

У міні – футболі перемогу здобули спортсмени Великокопанської сільради, у волейболі – Рокосівської сільради, а у перетягуванні каната - представники Тячівського району - Вільхівськолазької сільради.

За підсумками усіх видів змагань загальнокомандну перемогу і звання «Краще спортивне село області 2013 року» здобули спортсмени Рокосівської сільської ради Хустського району (сільський голова Павло Джуга). Другими призерами стали спортсмени Великокопанської сільської ради Виноградівського району (сільський голова Василь Пилип), третіми – Ільницької сільської ради Іршавського району (сільський голова Віктор Симканинець).

Нагороди переможцям та призерам в індивідуальному та командному заліку від організаторів змагань вручили заступник директора департаменту агропромислового розвитку Закарпатської облдержадміністрації Віктор Тереля, голова обласної профспілкової організації працівників АПК Ганна Кулик, голова облради ВФСТ «Колос» Микола Тимчак, головний суддя спартакіади – суддя національної категорії Анатолій Плеханов.

         Успішно виступили спортсмени агропромислового комплексу і у фінальних змаганнях ХХІІІ обласної міжгалузевої спартакіади профспілок Закарпаття, за що обласну організацію галузевої профспілки за підсумками спартакіади було відзначено у постанові президії Закарпатської облпрофради. Особливо вдало виступили спортсмени профспілки АПК у гирьовому спорті, де зайняли третє призове командне місце. В індивідуальному заліку Степан Аницько у ваговій категорії до 90 кг. став переможцем змагань, а Ростислав Легенда в категорії до 70 кг. був четвертим. Вдалим був і виступ футбольної команди профспілки АПК (тренер – представник, член президії обласної профспілкової організації Василь Хмельницький), яка у сильному за складом учасників турнірі зайняла почесне четверте місце.

         Отже, в профспілці АПК у Закарпатті люблять спорт, в чому їй активно сприяє облрада ВФСТ «Колос». Про таку співпрацю варто згадати, враховуючи те, що незабаром на календарі професійне свято – День працівників сільського господарства.

 

 

       На фото:

-         змагання з перетягування каната:

-         нагородження переможців проводять організатори спартакіади (друга праворуч – Ганна Кулик).

 

 

Сергій Баранчиков

завідувач відділу

організаційно – гуманітарної роботи

Закарпатської обласної ради профспілок

 

Фото-Хуст-2012-PA081285